Record de clienţi la ştrandurile din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răcoarea de la piscine i-a ademenit pe tineri, care au venit în număr mare pentru a face o baie. La 42 de grade Celsius şi comercianţii s-au bucurat din plin, vânzările la apă, bere şi răcoritoare au crescut cu câteva procente.

Peste 500 de tineri au luat cu asalt astăzi ştrandul Laguna Albastră din Craiova pentru a se răcori. Piscina era plină, abia dacă mai putea arunca un ac. „Unde să fugim de caniculă, dacă nu la ştrand? Pe deasupra nu toată lumea are bani să plece în vacanţă, aşa că profităm şi noi de timpul liber pe care îl mai avem. În casă abia dacă se mai poate respira. Nu plecăm de aici până la ora 20.00, este frumos, iar distracţia este pe cinste“, a spus Ionuţ Mihăilescu, de 19 ani.



Numărul clienţilor s-a dublat

Administratorii ştrandurilor din Craiova susţin că în doar două zile de caniculă au avut peste 1.000 de clienţi. „Oamenii vin aici pentru că preţurile nu sunt foarte mari. După cum vedeţi, mai avem puţine locuri libere. Afară este foarte cald, iar noi avem pregătit un asistent medical pentru a intervene în cazul în care i se face cuiva rău“, a spus Petrică Banciu, administratorul ştrandului Laguna Albastră.

image



„Toată vara am mers la ştrand“

Tinerii spun că din păcate în Craiova nu au unde să se distreze în timpul vacanţei. „Eu nu am putut să plec din oraş, aşa că a trebuit să fac ceva în timpul liber. Zi de zi am mers la ştrand, dacă altundeva nu am avut unde să mă duc. Acum am venit încă de la primele ore ale dimineţii, am văzut că este caniculă şi am zis să mă răcoresc. Am venit cu un grup de prieteni, însă am stat mai mult în apă. La temperaturile care sunt acum nu se poate sta prea mult la soare“, a povestit Maria Diţă, de 18 ani.

image



Apa rece, berea şi îngheţata s-a vândut ca pâinea caldă. Comercianţii spun că au fost nevoiţi să facă aprovizionare o dată la câteva zile. „Oamenii trebuie să se hidrateze, aşa că putem spune că vânzările au crescut.Temperaturile nu vor scădea sub 32 de grade până pe data de 23 august, cel puţin aşa au anunţat meteorologii“, a mai spus Petrică Banciu, administrator Laguna Albastră.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite