Reacţie la dezbaterea Adevărul: "Ce faceţi duminica?" / "Nu prea știm să ne petrecem timpul liber. Slavă Domnului, avem unde merge!". Ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Săvulescu este student la Facultatea de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova.
Andrei Săvulescu este student la Facultatea de Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova.

Materialul postat online, " Cum îţi petreci duminicile?" , a provocat tinerii să răspundă pe adresa de e-mail a redacţiei.

Andrei Săvulescu, student la Facultatea de Ştiinţe Sociale, Specializarea Jurnalism, Universitatea din Craiova, nu este de acord cu oltenii intervievaţi, care susţin că în Bănie nu sunt organizate suficiente evenimente, în principal culturale.

"Slavă Domnului, avem unde merge!"

Tânărul povesteşte că practică sportul, pentru care nu este nevoie decât de voinţă. "Eu fac sport când îmi permite timpul, şi pentru asta nu trebuie să aştept ca cineva din conducerea oraşului să organizeze ceva. Sunt evenimente, însă tinerii lipsesc. Nu înţeleg deloc afirmația studentei «Nici la cinema nu mă mai tentează să vin, când văd sala goală». Trebuie neapărat să fie sala plină? În principiu când sala este plină nu prea mai poți urmări filmul. Eu am văzut un film la Modern, singur. Am fost singurul plătitor de bilet. M-am simțit minunat. Concluzionând, cred că nu prea știm să ne petrecem timpul liber. Slavă Domnului, avem unde merge!" a scris Andrei pe adresa de e-mail gabriela.popescu@adevarul.ro.

Citeşte AICI ce părere au craiovenii despre manifestările care au loc în Bănie:

"Mi-ajunge un pahar de băutură în discotecă, la o muzică pe sufletul meu"


Tu cum îţi petreci sfârşitul de săptămână? Citind o carte, mergând la teatru, film, sau prin cluburi? Ti-ai dori să desfăşori anumite activităţi, dar nu ai această posibilitate? Îţi aşteptăm răspunsul pe site sau pe adresa de e-mail
gabriela.popescu@adevarul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite