Craiova: Ştiinţa a pierdut în faţa Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa a pierdut în faţa Rapidului
Craiova: Ştiinţa a pierdut în faţa Rapidului

Rapid a obţinut a treia victorie în Bănie din istoria clubului. În sezoanele în care au reuşit această performanţă, giuleştenii au luat titlul. Universitatea Craiova nu a reuşit să-şi impună jocul, alergând mult timp după egalare.

Vezi comentariul LIVETEXT al meciului U Craiova - Rapid, scor 3-4

O ploaie de goluri s-a consemnat în această seară pe stadionul Ion Oblemeco, unde Rapidul s-a impus cu 4-3. Meciul a început prost pentru gazde, care s-au văzut conduse după doar 14 minute. Pe fondul scandărilor împotriva patronului Craiovei, Adrian Mititelu, rapidiştii au punctat prin A. Iordache şi Buga, la golul doi oltenii reclamând o poziţie de ofsaid.

Până atunci, oltenii ar fi putut deschide scorul la şutul lui Trică din minutul 5, care a trimis peste bară de la câţiva metri. Mihai Costea a ratat şi el o ocazie importantă, iar Mogoşanu s-a văzut nevoit să schimbe tactica. L-a urcat la mijloc pe Dorel Stoica şi l-a retras pe Şoavă în defensivă. Mutarea s-a dovedit inspirată, pentru că oltenii au reuşit egalarea. Mihai Costea s-a revanşat după ratarea de la Iaşi învingându-l pe Marinescu cu un şut din careu, iar, cu un minut înainte de pauză, căpitanul Dorel Stoica a punctat cu o frumoasă lovitură de cap, spre disperarea lui Hizo. Până la pauză, Matic şi Trică au mai trecut pe lângă gol.

Spectacol şi în partea secundă

Rapid a început bine şi repriza secundă şi a marcat la prima ocazie de poartă, prin Costin Lazăr, cu o reluare spectaculoasă din întoarcere care l-a lăsat spectator pe Lung junior. Craiova s-a aruncatv în atac, a reclamat un henţ, dar cei care au marcat au fost tot rapidiştii, prin Helder, cu un şut la colţul lung.

Mogoşanu i-a aruncat în teren şi pe Dina şi Wobay, dar oaspeţii nu au mai făcut greşeala din prima parte, respingând fără probleme atacurile oltenilor. Golul lui Trică din minutul 88, nu a făcut decât să trezească publicul oltean la viaţă, prea târziu însă pentru ca Ştiinţa să obţină măcar un egal, la final suporterii cerând demisia lui Mogoşanu.

Nervi la oficială

Pe final de meci, la tribuna oficială a apărut un incident, Fostul magazioner al clubului craiovean, Ion Împuşcătoiu, a aruncat cu un pahar de cafea spre un suporter de vârsta a treia de la tribuna 0. Spiritele au degenerat, fiind nevoie de intervenţia oamenilor de ordine. Totul s-a petrecut sub privirile lui Mititelu, care asista mohorât cum echipa sa se îndepta spre un nou eşec.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite