Radu Mazăre a venit la Craiova să se distreze cu oltencele „Ce marfă bună aveţi aici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a venit îmbrăcat în haine kaki la Craiova şi a purtat o beretă roşie, stilul Che Guevara. Mazăre le-a povestit oltenilor cât de mult îi plac fetele şi distracţia.

Radu Mazăre a fost invitatul de onoare a lui Lia Olguţa Vasilescu, care s-a lansat în cursa pentru Primăria Craiova. Primarul Constanţei a ajutat-o pe Olguţa să îşi scoată sacoul după ea, astfel ca toată lumea să vadă ce scria pe el „Justice for Craiova“. În momentul în care Mazăre s-a urcat pe scenă, a artătat cu degetul către fete şi a spus „Ce marfă bună aveţi aici. Aveţi oltence, mânca-v-aş gălăgia“, a spus Radu Mazăre .

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

image

Lia Olguţa Vasilescu l-a invitat pe Goran Brecovic să cânte la Craiova. Artistul a cântat aseară cu negativ, însă acest lucru nu i-a deranjat pe craioveni „Este un artist de renume. Era normal să venim să îl vedem“, a spus Ioana Cojocaru. 

Lia Olguţa Vasilescule-a promis craiovenilor că o să construiască locuinţe pentru tineri precum şi locuinţe sociale.

Peste 2000 de craioveni au venit aseară pe stadionul Ion Oblemenco, pentru a o susţine pe Lia Olguţa Vasilescu în cursa pentru Primăria Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite