Radu Berceanu vrea să construiască un avion. Senatorul PD-L nu vrea să mai candideze pentru un nou mandat de parlamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Berceanu a decis să se retragă din viaţa politică şi vrea să construiască un avion. Senatorul PD-L  a declarat că vrea să cedeze locul tinerilor mai proaspeţi şi cu mai multe idei.

Radu Berceanu şi-a dat demsiia şi din funcţia de preşedinte PD-L Dolj la începutul acestui an. Senatorul a anunţat că nu mai vrea să mai candideze nici pentru un mandat de parlamentar ”Decizia am luat-o în luna decembrie. Nu a avut nici măcar o legătură cu faptul că nu mai suntem la guvernare. Acum vreau să fac ceva care îmi place. Peste puţin timp împlinesc 23 de ani de când sunt prin Parlament. Cred în momentul de faţă că este suficient. Am în momentul de faţă alte planuri”, a spus Berceanu.

Radu Berceanu vrea să construiască un avion, iar dacă toate lucrurile vor ieşi aşa cum îşi doreşte, o să facă şi o fabrică de avioane “Deja lucrez la un avion proiectat de mine pe care l-am calculat. Sunt în momentul de faţă pe la jumătate cu totul. Eu o să zbor pentru prima dată cu el”, a mai declarat senatorul PD-L.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite