Radu Berceanu nu mai este şeful PDL Dolj. Senatorul şi-a dat demisia din luna februarie „De acum înainte o să fac avioane“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Berceanu nu mai este preşedintele PD-L Dolj
Radu Berceanu nu mai este preşedintele PD-L Dolj

Parlamentarul a declarat că a venit şi rândul celor tineri să conducă Partidul Democrat Liberal din Dolj. Radu Berceanu îl susţine pentru funcţia de preşedinte al PDL pe Ştefan Stoica.

Radu Berceanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Dolj din luna februarie a acestui an. Senatorul a declarat că nu a făcut publică decizia până acum dintr-un singur motiv: nu a vrut să destabilizeze organizaţia chiar în campanie electorală „Colegii m-au rugat să nu îmi anunţ demisia decât după campania electorală. Aşa am şi făcut, iar de acum înainte o să fac avioane“, a spus Berceanu .


„ Eu fac parte dintre cei care cred că mai există şi altceva de făcut pe lume decât politică. Am de gând să ies din politica la vârf, dar nu am de gând să plec din PDL, deşi am auzit că a fost aşa un fel de zvon. Nici pomeneală. Eu nu o să plec niciodată, nici independent, nici la alt partid. Poate să plec acasă, asta da. Dar nu o să plec la alt partid”, asta a declarat Berceanu în luna martie a acestui an.

Berceanu deţine trei apartamente, dintre care unul în Spania, trei autoturisme, bijuterii în valoare de 15000 euro, un depozit bancar de 862.818 euro şi a acordat împrumuturi în valoare de 350.000 euro.

Radu Mircea Berceanu este  membru al Partidului Democrat Liberal şi-a îndeplinit functia de ministru al Industriei şi Comerşului în Guvernul Ciorbea (1998-1999) şi în Guvernul Radu Vasile (1999-2000). A fost şi ministru al Transportului şi Construcţiilor în Guvernul Tăriceanu I (2006-2007).

La alegerile locale din 2008 a candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, dar a pierdut in fata lui Ion Prioteasa.

Din decembrie 2008 pâna în octombrie 2009, Radu Berceanu a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Emil Boc. A fost schimbat din funcţie în septembrie 2010 odată cu o remanierea guvernamentală.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite