Craiova: Cei mai în vogă artişti ne vor încânta mâine seară la gala RMA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul Ja Rule vine la Craiova cu elicopterul la Romanian Music Awards. Cel mai important eveniment muzical din România - Romanian Music Awards (RMA) le aduce fanilor din întreaga țară în Bănie cele mai tari hit-uri ale momentului.

Spectatorii, aşteptaţi în număr mare, se vor bucura de întâlnirea live cu artiștii și muzica lor preferată mâine, începând cu ora 20, în Piața Mihai Viteazul. Printre cântăreţi se numără Sensor, Smily, Connect-R, dar şi Crush&Alexandra Ungureanu. Nu vor lipsi invitaţii internaţionali Liana McCarthy, Nexx şi Nelly Ciobanu. Cap de afiş este însă rapperul Ja Rule. Trupa Iris va urca pe scenă pentru prima oară de la operaţia solistului Cristi Minculescu. Şi Andreea Bănică va concerta pentru prima oară după naştere.

De concertul organizat în aer liber, fără bilet, se bucură toți craiovenii. Cei cu care am stat de vorbă ne-au spus că abia așteaptă să se întâlnească cu favoriții pe care i-au votat. „Este extraordinar să îl văd din nou pe Minculescu pe scenă. Din păcate, am înţeles că nu va cânta”, ne-a spus George Vlad. Lidia Panait, fană a trupei Connect-R spune că a renunţat la o excursie în Grecia pentru a fi prezentă la decernarea premiilor muzicale RMA. „La ultima informare erau peste 90 de mii de voturi”, ne-a spus organizatorul Giovanni Francesco, Music Channel.

De mai bine de două luni se muncește la organizarea celei de-a VII-a ediții a RMA. „Sunt 27 de tiruri cu întreg echipamentul care valorează în jur de 8 milioane de euro. Sunt peste 150 de artiști și dansatori, iar echipa tehnică depășește 200. Va fi un show de excepţie la care invităm toată Oltenia”, a mai adăugat Giovanni. Vedetele vor fi întâmpinate în jurul orei 7,30 pe covorul roşu de Orlando, Escu şi Popescu, matinalii de la Radio 21. Fanii mai pot vota artistul sau formaţia preferată pe site-ul www.1music.ro până sâmbătă.

Asta este camera de hotel a lui Ja Rule

Rapperul nonconformist Ja Rule urmează să fie cazat într-un hotel de lux pe care reporterii ADS l-au vizitat. Potrivit organizatorilor de la Music Channel, Ja Rule va sosi în jurul prânzului cu un elicopter, fiind însoţit de o echipă de peste 20 de persoane, formată din manageri, asistenţi, echipă tehnică şi instrumentişti.
Ja Rule a cerut să fie cazat în hotel de cinci stele şi să fie transportat cu o maşină de lux, cu şofer până la scena amplasată în Piața Mihai Viteazul. De asemenea, pentru el şi echipa sa, rapperul și-a exprimat dorința să survoleze orașul de câteva ori cu elicopterul. El a mai cerut să le fie puse la dispoziţie în camerele de hotel apă minerală şi plată, ceai, precum şi fructe proaspete. Însă, artistul american a specificat că dorește să mânânce un meniu tradițional.

Topul celor mai buni

Rapperul nonconformist Ja Rule completează lista artiştilor de peste hotare care vor fi prezenţi la Romanian Music Awards, la Craiova. Ja Rule s-a făcut remarcat odată cu lansaea piesei “I’m Real”, un featuring cu Jennifer Lopez. La acea vreme, piesa a făcut înconjurul lumii, iar albumele artistului s-au vândut în 20 de milioane de exemplare în toată lumea. Alături de el vor mai fi alte şase nume care şi-au confirmat prezenţa la show-ul care va stabili “topul celor mai buni” din industria muzicală românească. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite