Un microbuz RAT a izbit două Logan-uri încercând să evite o maşină intrată pe contrasens. Pasagerii au încremenit (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz al Regiei Autonome de Transport Craiova a lovit astăzi, în jurul orei 11.00,  două autovehicule parcate regulamentar pe partea dreaptă a drumului. Potrivit poliţiştilor, şoferiţa microbuzului a încercat să evite o maşină care se încadrase într-o depăşire periculoasă intrând pe contrasens.

Accidentul s-a produs pe strada Împăratul Traian, în apropierea restaurantului Glamour. Pasagerii au trecut prin momente de groază în momentul în care microbuzul în care se aflau a făcut brusc dreapta şi a intrat în coliziune cu cele două Dacii.

image

„Ionaşcu Sevatiţa (38 ani) din Craiova, în timp ce conducea un IVECO pe strada Împăratul Traian către Valea Roşie, a vrut să evite un autoturism care intrase pe contrasens pentru a efectua o depăşire, moment în care a tras de volan dreapta şi a lovit două autoturisme marca Dacia Logan parcate regulamentar“, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

image

Din fericire, niciunul dintre pasagerii nu a păţit nimic, atât conducătorea auto cât şi proprietarii celor două Dacii, respectiv Delcea Ştefan şi Chiriţă Gheorghe deplasându-se la sediul Poliţiei Rutiere, însoţiţi de oamenii legii, pentru a semna procesele verbale. Microbuzul circula pe traseul 25B (Gară-Olteţ-Bănie.

image

<!--[if gte mso 10]>

Femeia de 38 de ani va trebui să suporte cheltuielile de reparaţie a celor două autovehicule parcate pe partea dreaptă a drumului fiindcă acesta nu a reţinut numărul de înmatriculare al maşinii care a intrat pe contrasens şi niciun alt martor nu a surprins cele întâmplate.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite