Craiova:VIDEO: Psihologii spun că interlopii de pe youtube dau dovadă de imaturitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:VIDEO: Psihologii spun că interlopii de pe youtube dau dovadă de imaturitate
Craiova:VIDEO: Psihologii spun că interlopii de pe youtube dau dovadă de imaturitate

Specialiştii susţin că atitudinea interlopilor din filmuleţele de pe youtube, care aruncă zecii de mii de euro la lăutari demonstrează lipsa de personalitate şi deficitul de educaţie.

Mai citeşte:

Craiova:VIDEO: Interlopii din Oltenia îşi arată valoarea pe youtube

Craiova:VIDEO: Interlopul Caiac, împuşcat mortal pentru 50.000 de euro, omagiat pe youtube

Craiova: FOTO/ „Ţiganii noştri sunt cu «pisica» în străinătate“

Oameni de afaceri din Oltenia despre care se spune că ar conduce bussinesuri nu tocmai legale sunt vedete în zeci de filmări postate pe youtube. Bercea Mondialu’, Caiac, Cimino sau Roşianu sunt porecle ale unor importanţi lideri interlopi din Craiova şi Slatina, care apar alături de cunoscuţi manelişti în diverse filmări de la mai multe nunţi de rromi. Oamenii de afaceri sunt filmaţi în timp ce dansează pe manele sau atunci când aruncă zecii de mii de euro la lăutari.

Bercea Mondialu este cunoscut pe plan naţional din pricina scandalurilor în care a fost implicat. Ultima păţanie a avut-o la începutul anului, atunci când a fost acuzat că l-a bătut şi tăiat cu cuţitul pe fostul viceprimar al Slatinei, Valeriu Matei. În calitate de naş a participat în luna septembrie, în Craiova, petrecere despre care se vorbeşte că a costat aproape un million de euro. Sandu Anghel nu are până acum niciun dosar penal.

Specialiştii spun că ieşirile interlopilor cum ar fi aruncatul banilor la lăutari sau postatul filmuleţelor respective pe youtube arată că respectivii nu au o personalitate bine conturată şi că se simt singuri şi neînţeleşi. Mihail Jianu, psiholog de profesie, spune că persoanele respective arată că au cadenţe pe plan educative şi nu se supun normal sociale. „Aceştia dau dovadă de imaturitate din punct de vedere afectiv, se simt singuri şi neînţeleşi. Clar personalitate lor este slab conturată iar singura metodă de a atrage anteţie este de a face aceste acte“, ne-a explicat psihologul Mihail Jianu.

Citeşte mai multe detalii despre interlopii care apar pe youtube, mâine, în

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite