Proiect pentru piaţa muncii, lansat de Universitatea din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Competenţe socio-umane pentru piaţa muncii din regiunea Sud-Vest Oltenia” este un proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul urmăreşte creşterea gradului de inserţie pe piaţa muncii a unui număr de 300 de studenţi ce urmează specializări în domeniul socio-uman, precum şi realizarea unei legături mai bune între educaţie, formare instituţională, practică studenţească şi apoi prin angajare.

„Atingerea acestui obiectiv va genera un efect pozitiv pe termen lung, deoarece contribuie la dezvoltarea capitalului uman de la nivel local, precum şi la corelarea educaţiei din mediul universitar cu cerinţele pieţei muncii, ceea ce va sprijini inclusiv generaţiile viitoare de studenţi în domeniul socio-uman. Proiectul contribuie atât la dezvoltarea unor resurse umane capabile să gestioneze cât mai eficient procesul tranziţiei de la şcoală la viaţa activă, cât şi la creşterea calităţii sistemului de educaţie din învăţământul superior“, a precizat prof. univ. dr. Cristiana Teodorescu.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite