Programul de la Casa de Pensii, prelungit după vizita ministrului Botiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, s-a aflat astăzi la Craiova pentru evaluarea activităţii instituţiilor din subordinea ministerului pe care îl conduce. Conducerile instituţiilor vizate de control au fost luate prin surprindere de vizita ministrului, fiind anunţate doar cu câteva ore înainte.

Update 2: Ministrul a ajuns şi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, acolo unde a constatat că cetăţenii sunt primiţi zilnic doar între orele 8.30-13.00.

Află ce reproşuri i-a adus ministrul directoarei AJOFM Dolj, Aurora Tiribeja, mâine, pe craiova.adevarul.ro.

Update 1: Ministrul Botiş s-a declarat mulţumit de situaţia de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. În sediul instituţiei, oficialul a avut o întâlnire cu toţii directorii instituţiilor deconcentrate din subordinea Ministerului Muncii. Acesta a declarat, la ieşirea de la discuţie, că va schimba conducerile instituţiilor unde a văzut deficienţe. "Directorului de la Casa de Pensii i-am dat termen până luni să rezolve problemele de acolo. Nu îmi este teamă să schimb conducerea acolo unde voi constata că lucrurile stau în continuare la fel",a spus Botiş.

Ministrul a vizitat mai întâi Casa Judeţeană de Pensii Dolj unde a discutat cu oamenii care stăteau la cozi la ghişeele instituţiei. Oficialul s-a declarat nemulţumit de faptul că programul afişat la ghişee este foarte scurt, oamenii care stăteau la coadă reclamând faptul că sunt nevoiţi să vină de la zeci de kilometri pentru a li se închide uşa în nas.

„Din ce am văzut la Casa de Pensii nu sunt atât de mulţumit. Oamenii stau la cozi. Trebuie făcut ceva în privinţa programului pentru că e anormal să îi ţii pe oameni la coadă“, a declarat Ioan Nelu Botiş. Acesta a declarat că i-a dat termen până luni directorului de la Casa de Pensii, Daniel Baciu, pentru a remedia deficienţele găsite în relaţia cu cetăţenii. "Nu mi-e teamă să schimb conducerea dacă aceste lucruri nu vor fi remediate",a spus Botiş.

Directorul Casei de Pensii a rupt afişele cu programul de la ghişee şi imediat au fost postate alte afişe cu un program prelungit, funcţionarii fiind obligaţi să muncească în prezent şi în pauza de masă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite