Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova nu scapă de arest. Florin Gorunescu a fost trimis în judecată pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodecanul Facultăţii de Farmacie este acuzat de luare de mită
Prodecanul Facultăţii de Farmacie este acuzat de luare de mită

Magistraţii Tribunalului Dolj au decis pe data de 20 septembrie să îi înlocuiească lui Gorunescu măsura arestării preventive cu măsura de a nu părăsi localitatea. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au făcut imediat recurs, iar Curtea de Apel Craiova le-a admis în aceaşi zi cererea, iar prodecanul Facultătţii de Farmacie a rămas în arest.

Florin Gorunescu este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova a fost arestat pe data de 2 iunie, după ec a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 350 de euro. Profesorul a fost trimis în judecată, iar următorul termen în proces va avea loc pe data de 10 octombrie la Tribunalul Dolj.

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, primea banii doar la el acasă imediat după ce îşi programa studenţii la telefon. Cei care doreau nota 5 sau 6 trebuiau să plătească 50 de euro, iar pentru o nota  mai mare 100 de euro.

Studenţii prodecanului sunt cei care au povestit că au dat bani pentru a promova examenele. Două persoane sub acoperire au mers acasă la Florin

Gorunescu, iar acolo au discutat deschis despre tarifele percepute de prodecan„Şi dacă vă dăm 100 de euro putem spera şi noi la un opt şi noi ceva de genul ăsta. Florin Gorunescu:Da, dar ce vreau să vă spun. Dar gândeşte-te să zicem că faceţi, aşa ca idee... nu la practică vedem cum facem, dar la scris dacă facă de 3 sau 4, este cam greu să facă de un 8 , dacă facă de de un 5 sau un 6, deci asta vreu să vă rog . Adică....investigator. Adică şi semestrul trecut au făcut diferenţa notele pentru bursă şi.... Florin Gorunescu: Eu încerc foarte mult, dar încercaţi şi voi, cum să vă spun. Investigator:Da, deci e bine. Florin Gorunescu: Da, da mulţumesc.     

Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, a declarat că este nevinovat „Nu am luat bani de la nimeni“, a spus profesorul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite