Prodecanul Facultăţii de la Farmacia din Craiova a fost arestat pentru luare de mită. Studenţii care doreau nota 5 trebuiau să plătească 50 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodecanul Facultăţii de Farmacie a fost arestat pentru 20 de zile
Prodecanul Facultăţii de Farmacie a fost arestat pentru 20 de zile

Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, a fost arestat aseară pentru 20 de zile.Profesorul este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Procurorii au stabilit că studenţii stăteau la coadă la uşa prodecanului aproape seară de seară pentru a-şi aranja examenele petru sesiunea care va începe. Florin Gorunescu primea banii doar la el acasă imediat după ce îi programa la telefon.  Studenţii care doreau nota 5 sau 6 trebuiau să plătească 50 de euro, iar pentru o nota  mai mare 100 de euro.

Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, a declarat că este nevinovat „Nu am luat bani de la nimeni“, a spus profesorul

A fost prins în flagant

Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie au pus la cale un flagrant, iar proodecanul a fost prins în flagrant chiar în timp ce primea mită 350 de euro.Imediat după ce profesorul a fost reţinut, alţi studenţi au depus denunţuri împotriva acestuia.

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite