VIDEO Procesul lui Bercea Mondial rămâne pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial susţine că este nevinovat
Bercea Mondial susţine că este nevinovat

Avocaţii temutului interlop din Drăgăneşti-Olt, nimeni altul decât Bercea Mondial, au cerut strămutarea procesului de la Olt într-un alt oraş.

Iancu Tănăsescu a declarat, că din păcate este judecat Bercea Mondial şi nu omul Anghel Sandu „Sunt convins că în altă parte altfel se va desfăşura procesul. Clientul meu este nevinovat, iar acest lucru  trebuie scos în evidenţă. Atâta timp cât victima a recunoscut că nu Bercea l-a înjunghiat, nu văd de ce justiţa nu vrea să îl pună libertate“, a spus Iancu Tănăsescu, avocatul lui Anghel Sandu.

Pus în libertate de patru ori

 Magistraţii Tribunalului Olt au decis de patru ori să îi înlocuiească lui Bercea Mondial măsura de arestare preventivă cu măsura de a nu părăsi localitatea, însă procurorii au făcut imediat recurs nemulţumiţi de decizia dată, iar Curtea de Apel din Craiova le-a admis cererea „Nu vreau să mai stau în spatele gratiilor. Nu mă mai interesează averea, vreau doar să fiu liber “, a precizat temutul interlop.

VIDEO

Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie i-au respins solicitarea de strămutare a dosarului pe motiv că este nefondată. Temutul Interlop din Drăgăneşti-Olt a fost arestat la începutul anului şi este acuzat de tentativă de omor, după ce nepotul lui Mercedes l-a acuzat că l-ar fi înjunghiat într-un bar din Slatina.

Bercea Mondial mai are un dosar pe rol pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. În perioada 2001-2005 Sandu Anghel a acordat, sub formă de avans, marfă şi împrumuturi, suma de peste cinci milioane de lei,  în condiţiile în care între societăţile administrate de acesta şi societăţile beneficiare nu s-au derulat tranzacţii comerciale.Pentru recuperarea prejudiciului a fost pus sechestru pe conturi de peste 100.000 de euro şi 400.000 de lei, precum şi pe 13 imobile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite