Procesul lui Adrian Cocoană, ucigaşul cu Ferrari a fost amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Cocoană a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru vătămare corporală, trei ani pentru părăsirea locului accidentului şi un an pentru vătămare corporal. Sentinţa a fost dată pe data de 15 iulie de către Judecătoria Craiova.

Magistraţii Judecătoriei Craiova au cumulat pedepsele şi a rămas cea mai mare, de patru ani cu executare pentru ucidere din culpă. Adrian Cocoană a făcut recurs nemulţumit de hotărârea dată de către instanţă. Procesul s-a mutat la Curtea de Apel din Craiova, iar astăzi a avut loc prima înfăţişare. Avocatul ucigaşului cu Ferrari a cerut o amânare pe motiv că nu şi-a pregătit apărarea. Următorul termen va avea lor pe data de 14 noiembrie 2011.

Adrian Cocoană a omorât, pe 19 august 2008, un tănăr în mijlocul oraşului Timişoara. Cocoana îşi conducea bolidul Ferrari cu peste 100 de kilometri pe oră prin oraş, conform expertizelor tehnice ulterioare. A intrat într-o depăşire pe contrasens, a lovit un taxi şi apoi a ricoşat pe trotuar, unde l-a lovit mortal pe Lucian Reja şi a rănit-o pe prietena acestuia.  

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite