Procesul judecătoarei acuzate de şantaj sexual a fost amânat. Magistraţii din capitală au stabilit un nou termen pentru administrarea probelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Mladen a fost arestată pentru şantaj sexual
Carmen Mladen a fost arestată pentru şantaj sexual

Carmen Mladen,magistrat al Curţii de Apel Craiova, este acuzată că făcea sex cu oameni de afaceri însuraţi şi apoi îi şantaja. Judecătoarea a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 5000 de euro de la un politician din Gorj.

Judecătoarea din Craiova  a fost imediat arestată, iar dosarul se află pe rol la Curtea de Apel din Bucureşti. Magistraţii din capitală au amânat ieri procesul pentru data de 17 noiembrie pentru administrarea probelor. Carmen Mladena a spus în faţa instanţei că totul este doar o înscenare şi că este nevinovată.

A fost pusă în libertate

Judecătoarea acuzată de şantaj sexual este cercetaă în stare de libertate. Curtea de Apel Bucureşti a decis în luna septembrie să îi înlocuiească măsura arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara. 

Magistrata ar fi pretins sume mari în valută, în ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, fiind vorba despre 5.000 de euro ceruţi de la un lichidator judiciar şi politician pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală, au mai spus sursele citate.


Legături cu lumea interlopă 


Mladen a mai fost cercetată în anul 2006 de Consiliul Superior al Magistraturii, când a fost acuzată de legături periculoase cu un cunoscut interlop din Bănie, cunoscut sub numele de Ilie Puşcărie. Este un fost ofiţer din cadrul Penitenciarului Craiova, care a plecat din sistem pe uşa din dos.

Carmen Mladen a judecat pe data de 16 februarie 2006, dosarul în care interlopul craiovean Ion Ilie  trebuia să returneze suma de 90.000 de lei unei societăţi aflate in faliment, de la care achiziţionase două frigoterme. Judecătorul i-a dat câştig de cauză interlopului pe motiv că acesta nu a fost citat exact la adresa la care locuieşte.

Profil:
-Carmen Mladen are 44 de ani.
-Căsătorită cu Radu Mladen, profesor de sport
-Judecător la Curtea de Apel din Craiova din anul 1999
-Avere: 71.300 de euro în conturi, o maşină Audi A3, o motocicletă Kawasaki, un apartament şi o casă în Craiova, un hectar de teren în Calafat.
-Venit lunar: 2.400 de euro
-În timpul liber, Carmen Mladen este membră a Asociaţiei de Dialog dintre Ştiinţă şi Teologie

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite