Procesul „Prinţului“ Covei s-a amânat din nou. Vezi aici din ce cauză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iustin Covei este acuzat de fraudă informatică
Iustin Covei este acuzat de fraudă informatică

Iustin Covei, fiul judecătorului Marin Covei este acuzat de fraudă informatică. „Prinţişorul“ a declarat că este nevinovat, însă  acesta a fost filmat în timp ce scotea bani  de la un ATM  din Bucureşti, situat chiar lângă sediul poliţiei.

Iustin Covei a fost arestat în urmă cu doi ani alături de alte 17 persoane. Procurorii DIICOT au stabilit că membrii grupului infracţional au sustras fraudulos de la mai multe ATM-uri aproximativ un milion de euro. Fiul „penal“ al judecătorului Covei a fost filmat când trăgea bani de la un bancomat din Bucureşti, care se afla chiar lângă sediul poliţiei.

„Prinţişorul“, aşa cum a fost alintat Iustin Covei de-a lungul anilor a fost implicat în numeroase scandaluri stradale. De fiecare dată a scăpat basma curată din toate necazurile.

Alături de Iustin Covei au mai fost trimişi în judecată Jean Marin Mihăilă - zis Marius, Dragoş Dumitrescu - zis Baronul, Adrian Abagiu, Dan-Mihail Bârcă - zis Miţă, Andrei Sandu, Marius-Francisc Dancă, Petrel Hălănei, Sergiu-Nicuşor Dumitriu, Eman Vătămăniţă, Ionel Trâncă - zis Bizu sau Hermano, Ionel Călin - zis Nixon, Florin Nicolae Dirivan - zis Fulgerică, Alin Andrei Şoşa, Sorin Costel Buruiană. În stare de libertate sunt judecaţi Ionuţ Laurenţiu Tuţă - zis Ionică, Mihai Adrian Ţâştea - zis Ţuc şi Tudor Rada. 

Procesul lui Iustin Cocei se află pe rol la Tribunalul Bucureşti, iar următorul termen în proces va avea loc pe data de cinci octombrie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite