Craiova: Marian Iancu: „ Probabil că a fost fault la Mera“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Marian Iancu: „ Probabil că a fost fault la Mera“
Craiova: Marian Iancu: „ Probabil că a fost fault la Mera“

Finanţatorul timişorenilor a considerat că arbitrajul din partida cu Universitatea „a dus lipsă de calitate“ şi a admis faptul că Silviu Lung junior a fost faultat la golul egalizator marcat de Mera.

Vezi desfăşurarea LIVE a partidei FC Timişoara - Universitatea Craiova

Citeşte de ce a vrut Mititelu să schimbe arbitrul partidei cu Timişoara

Mititelu l-a făcut nebun pe centralul Marian Bordean

Jucătorii Craiovei au plâns în vestiar

Aron Huzu i-a dat dreptate lui Mititelu

„Probabil că a fost fault la Mera, numai arbitrul ştie. Se putea orice, dar, după cum a continuat meciul, e un rezultat echitabil, deşi nu mă mulţumeşte. La faza eliminării, nu mi s-a părut a fi de roşu, trebuia doar un galben pentru Mera“, a spus Iancu.

Acesta s-a luat şi de fostul şef al Comisiei Centrale de Arbitri, Aron Huzu, care a declarat după meci că „Lung junior a fost împiedicat să joace mingea şi trebuia acordat fault la portar“. „Eu nu pot să cred în Aron Huzu după ce a fost observator la Vaslui anul trecut şi i-a dat notă de trecere lui „Brichetă“ (Alexandru Deaconu - n.r.)... Este un om fără onoare, e zero pentru mine“, a afirmat Marian Iancu.

Sabău: „Scorul este just“

Antrenorul lui FC Timişoara, Ovidiu Sabău, a considerat corect rezultatul de aseară cu Universitatea (1-1). „Am făcut o primă repriză foarte slabă, fără construcţie. A venit şi acea greşeală care a dus la 1-0. În prima repriză, Craiova a jucat mai bine, dar în cea de-a doua noi am dominat jocul. Karamyan a ratat ocazii incredibile. Scorul este just“, a spus Sabău.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite