Prinşi de jandarmi cu drujbe furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane au fost depistate de jandarmi în timp ce comercializau ilegal produse în zona fostului Târg Romaneşti.

Azi-dimineaţă, Îîn jurul orei 10.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au fost sesizaţi de către un coleg aflat în timpul liber despre faptul că, pe strada D. Gerota, în zona Târgului de săptămână Romaneşti, trei persoane i-au oferit spre cumpărare drujbe fără documente. 

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi în momentul apropierii persoanele în cauză au încercat să părăsească zona în care se aflau fapt ce i-a determinat pe aceştia să procedeze la oprirea, legitimarea şi identificarea suspecţilor.

Astfel, Verginia S., de 59 ani, din localitatea Balcani, jud. Bacău, Maria M., de 37 ani şi C.G. de 17 ani, din localitatea Toflea, judeţul Galaţi nu au putut justifica provenienţa drujbelor ce le ofereau spre comercializare, drept pentru care au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 2500 lei, conform Legii nr. 12/1990, art.1. Cele trei drujbe a căror valoare pe piaţă este de aproximativ 750 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite