Craiova: Primii vinovaţi în scandalul din faţa spitalului au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele arestări în scandalul petrecut în data de 15 iunie, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova au fost dispuse şi efectuate de către autorităţi.

19.06.2009 a fost zi cu ghinion pentru primii vinovaţi stabiliţi de către poliţie în urma cercetărilor pentru altercaţia izbucnită în urmă cu peste o săptămână în faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. La această dată, Iortoman Marius (23 ani), Velcu Alexandru (24 ani) şi Slătineanu Vasile (30 ani), toţi din Craiova s-au ales cu propuneri de arestare preventivă în lipsă, înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, şi Judecătoriei Craiova.

În aceasta dimineaţă, poliţişti craioveni împreună cu jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Fraţii Buzeşti” Craiova, în urma unei acţiuni fulger în cartierul „Faţa Luncii” i-au prins şi arestat pe cei trei. „Poliţiştii continuă activităţile de identificare a tuturor persoanelor implicate în incidentul respectiv, urmând ca în funcţie de participaţia fiecăreia să se dispună măsurile legale”, a declarat astăzi Florentina Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite