Primarul din comuna Cerăt a fost coleg de facultate cu ucigaşul Rîmaru „Umbla toată ziua cu o geantă neagră în care avea o toporişcă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Marinescu, edilul localităţii, susţine că Ion Rîmaru era un tânăr ca oricare altul şi că nu atrăgea atenţia nimănui cu nimic.

Primarul comunei Cerăt din judeţul Dolj a fost coleg în anul 1970 cu Rîmaru la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti „ Ion Rîmaru avea pe atunci 26 sau 27 de ani şi nu era deloc un student eminent. Era mai singuratic şi nu l-am văzut niciodată cu o fată. Când noi, colegii, am aflat ce a făcut, ne era ruşine să mai spunem de la ce facultate suntem“, a declarat edilul.

Traian Marinescu a fost coleg de facultate cu Ion Rîmaru

image

A avut relaţii intime doar cu forţa

Rîmaru a săvârşit nu mai puţin de două violuri, o tentativă de viol, patru crime şi şase tentative de omor. Scopul său era să-şi satisfacă fanteziile sexuale, însă, după cum singur a declarat, nu a avut nicio relaţie intimă fără a apela la forţă. „Umbla toată ziua cu o genată neagră după el. Am aflat că acolo avea o toporişcă. El stătea la trei camere de mine, dar niciodată nu m-am gândit că este criminal“, a mai povestit Traian Marinescu. Ion Rîmaru a povestit că femeile nu-l plăceau, iar astfel îi venea idea de a le ucide pe cele care îi refuzau avansurile.

Pe 23 octombrie 1971, ucigaşul Rîmaru a fost dus la Jilav,a unde a fost şi executat. A fost legat de un stâlp, însă a încercat să scape. A strigat că vinovat de tot ce s-a întâmplat este numai tatăl său. Ca să scape de pedeapsa cu moartea, Ion Rîmaru a încercat să demonstreze judecătorilor că este instabil psihic.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite