Primarul Solomon nu a participat la şedinţa extraordinară a CL. „Îmi iau concediu şapte zile. Veţi vedea un alt fel de primar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul cu drepturi depline Antonie Solomon a preferat să nu participe la şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului Local, aşa cum ne declarase în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, edilul-şef a venit la începutul şedinţei pentru a le adresa aleşilor locali câteva cuvinte.

„O să intru de luni şapte zile în concediu, iar la comanda instituţiei vor rămâne cei doi viceprimari, cărora le-am dat prin dispoziţie mai multe atribuţii. Ştiţi cu toţi ce s-a întâmplat anul trecut, însă o să vă povestesc cu altă ocazia ce s-a simţit fost în sufletul meu. Veţi vedea un primar mai activ. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de Antonie Solomon şi familia sa în această perioadă, vreau să le mulţumesc şi consilierilor locali alături de care am realizat lucruri extraordinare pentru acest oraş care era în letargie. O să vedeţi un alt fel de primar“, le-a transmis Antonie Solomon celor prezenţi fiind apludat de consilieri şi ceilalţi craioveni prezenţi în sala mare a municipalităţii.

Acesta a părăsit imediat sala, consilierii locali continuându-şi şedinţa cu dezbaterea proiectelor de pe ordinea de zi. Deşi judecătorii Curţii de Apel Galaţi au decis că edilul îşi poate relua atribuţiile, Solomon nu are voie să intre în contact cu 11 persoane, dintre care 9 angajaţi ai primăriei, toţi martori în procesul în care acesta este judecat pentru fapte de corupţie.

„Inculpatul Solomon Antonie va respecta următoarele obligaţii: să nu se apropie de persoanele împreună cu care a comis fapta, de martori şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect. Atrage atenţia inculpatului Solomon Antonie că, în caz de încălcare - cu rea-credinţă - a obligaţiilor care îi revin, se va lua faţă de acesta măsura arestării preventive", se arată în decizia luată de magistraţii Tribunalului Galaţi, hotărâre rămasă valabilă după ce Curtea Apel Galaţi a respins la 21 iulie recursul procurorilor DNA Galaţi.

Lista cu persoane cu care Solomon nu are voie să intre în contact a fost afişată luni, la întorcerea acestuia în primărie, şi pe uşa biroului edilului. Lista cu pricina este deschisă de Nicoleta Miulescu, secretara Primăriei Craiova.

„Ori nu o să vin eu, ori nu o să vină secretara. Nu vreau să risc, deşi acolo scrie «cu rea-credinţă», adică să nu avem discuţii în particular. Dar cred că nu vin la şedinţă, ca să nu risc", a declarat edilul în urmă cu câteva zile.

image

Click pe poze pentru FOTOGALERIE cu priam vizită a lui Solomon pe şantierul pasajului suprateran de la kilometrul zero al Băniei

Citeşte şi:

Antonie Solomon se întoarce în funcţia de primar al Craiovei ! Curtea de Apel Galaţi a respins recursul procurorilor

Solomon: „Primul drum îl fac la Cârna, la părinţii mei“ Află când se întoarce la primărie!

FOTOGALERIE Ultimele 16 luni din viaţa lui Antonie Solomon: arestarea, procesul, eliberarea, nunta şi întoarcerea la primărie

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite