Primarul Constanţei, Radu Mazăre: „Antonie Solomon l-a pupat în c***r pe Băsescu până l-a băgat la puşcărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mazăre a declarat la Craiova că primarul oraşului, Antonie Solomon, este un tradător pentru că a plecat de la PSD la un partid care l-a băgat la închisoare pentru luare de mită.

UPDATE, ora 17.20/ Primarul Craiovei, susţine că Rdau Mazăre nu reprezintă un model pentru administraţie, în general cu atât mai puţin pentru oraşul nostru  „Despre Radu Mazare nu pot sa spun decat ca dupa ce s-a pupat cu Iliescu si Nastase, vine la Craiova sa ne dea lectii de moralitate. Am afirmat de la bun inceput ca sunt alaturi de presedintele Romaniei si taria mea de caracter nu ma poate determina sa-mi schimb opinia, la fel ca Mazare de la Constanta. In ceea ce priveste gropile pe care primarul de la mare le-a vazut in orasul nostru, opinia mea este ca doar personaje ca el dau prin gropile Craiovei. De fapt, Mazare cand vorbeste de Constanta se refera la Mamaia, isi conduce orasul de la etajul hotelului!”, a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, este convins că preşedintele României este cel care l-a băgat la puşcărie pe edilul oraşului „Antonie Solomon l-a pupat în c***r pe Băsescu până l-a băgat la puşcărie”, a declarat Mazăre.

Radu Mazăre a mai spus că, la capitolul infrastructură, Craiova stă jalnic „Staţi destul de prost la asfalt. Staţiunea Mamaia a fost asfaltată în 2003 şi nu are nicio groapă. E o companie care ne dă garanţie la străzi patru ani de zile“, a mai declarat primarul Constanţei.

Radu Mazăre a mai declarat că fiecare  oraş din ţară se poat construia blocuri pentru tineri, dar şi pentru persoanele nevoiaşe „Puterea de muncă a celor din Oltenia este mult mai mare ca a celor din Constanţa. Lia mi-a promis că îi va ajuta pe oameni de acum încolo să trăiască în condiţii mult mai bine“, a mai precizat Mazăre.

<!--[if gte mso 10]>

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite