Primăria Craiova face angajări! Concursurile sunt organizate pentru două posturi de inspectori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două funcţii publice, temporar vacante, sunt: inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului Buget, Direcţia Economico-Financiară şi inspector, clasa I, grad profesional principal, în Compartimentul Centrul de informaţii pentru cetăţeni, Direcţia Relaţii cu Publicul.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Craiova, din strada Alexandru Ioan Cuza Cuza nr. 7. Candidaţii vor susţine proba scrisă în ziua de 27 februarie 2012 şi interviul pe data de 29 februarie.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţii specifice pentru funcţia din cadrul Serviciului Buget, Direcţia Economico-Financiară:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic;
- vechime în specialitate: 5 ani

Condiţii specifice pentru funcţia din cadrul Compartimentului Centrul de informaţii pentru cetăţeni, Direcţia Relaţii cu Publicul:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
- vechime în specialitate: 5 ani.

Dosarul de înscriere la concurs se depune în termen de 8 de zile de la data publicării anunţului (15 februarie  - data publicării pe publicjob.ro) şi trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, modificată şi completată de HG nr. 1173/2008.

Bibliografia este afişată la sediul Primăriei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite