Primăria Craiova a amplasat giratoriul provizoriu de pe strada Brâncuşi. Sensul este făcut din bucăţi de bordură veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea craioveană a amplasat azi-dimineaţă sendul giratoriu provizoriu la intersecţia străzilor Constantin Brâncuşi cu Şerban Vodă, despre care vorbea viceprimarul Teodor Sas în urmă cu o săptămână. Giratoriul este făcut din bucăţi din bordurile înlocuite de primărie.

Şoferii craioveni au constatat azi-dimineaţă că sensul giratoriu promis de municipalitate a fost amplasat pe strada Constantin Brâcuşi. Realizat din bucăţi de bordură veche, giratoriul este semnalizat corespunzător şi va fi folosit timp de 14 luni, până când se va deschide circulaţia din centru.

Un alt sens giratoriu asemănător a fost amplasat ieri în intersecţia de pe bulevardul Romanescu de unde se pleacă înspre Bechet şi Calafat. Al treilea sens giratoriu promis de autorităţile locale ar trebui să fie realizat la intersecţia Calea Bucureşti cu străzile Arieş şi Carol I. Primăria încă nu a luat o decizie în acest sens, poliţia rutieră avertizând asupra faptului că tramvaiul nu are voie să circule prin giratoriu.

„Şi în alte oraşe din ţară tramvaiele circulă prin sensuri giratorii. Deocamdată nu am decis ce vom face. O altă variantă ar fi să mutăm staţia de la Universitate înspre Piaţa Centrală“, a declarat vicele Teodor Sas.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite