Craiova: Primăria deschide calea fraţilor Bacriz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Primăria deschide calea fraţilor Bacriz
Craiova: Primăria deschide calea fraţilor Bacriz

Consilierii locali vor vota în această săptămână concesionarea pe 49 de ani a unui teren care va fi folosit de SC Fraţii Bacriz drept drum către acces către centrul comercial Sucpi.

Aflaţi în proces cu Primăria pentru revocarea hotărârii de consiliu local prin care au fost scoşi de pe piaţa transportului local din Craiova, fraţii Bacriz au cerut Primăriei concesionarea unui teren care să faciliteze accesul craiovenilor în centrul comercial Sucpi. Terenul de 705 metri pătraţi este situat în imediata apropiere a străzii Calea Bucureşti şi va fi atribuit prin negociere directă societăţilor interesate, SC Fraţii Bacriz şi SC Sucpi.


Potrivit caietului de sarcini anexat proiectului de hotărâre, autorităţile locale urmăresc prin concesionare, printre altele, „să se asigure creşterea potenţialului economic al acestei zone, situată în imediata apropiere a celei mai aglomerate artere de tranzit auto a municipiului (str. Calea Bucureşti),evitarea aglomerării traficului auto prin realizarea accesului la parcarea situată pe terenul proprietate a S.C. Fraţii Bacriz, creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă la un nivel superior prin construirea Show-Room materiale de construcţii, reconfigurarea urbanistică de o manieră superioară a unei zone importante aflate într-un cartier major al municipiului Craiova”.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite