Preşedintele Ford România: Avem aproape 20 de furnizori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ford România, Dionisio Campos, a declarat în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia Constructorilor Auto din România că Ford a bătut deja palma cu aproape 20 de furnizori.

Potrivit acestuia, o parte din companiile care vor colabora cu Ford livrează în acest moment componente auto pentru Dacia. „Dintre aceştia, cinci sau şase sunt comuni cu Dacia şi sunt amplasaţi în Piteşti, dar cifra aceasta este relativă deoarece unii dintre ei au două sau mai multe amplasamente. De asemenea, vom vedea şi investiţii greenfield, aproape de uzină”, a spus Campos, citat de Ziarul Financiar.

Şapte dintre furnizorii Ford se vor stabili pe platforma industrială a uzinei de la Craiova, printre aceştia numărându-se Johnson Controls şi Lear Corporation, potrivit ZF. „Acum încurajăm furnizorii să se instaleze pe platforma industrială din Craiova, care se află la aproape doi kilometri distanţă. Acolo îndemnăm să se instaleze cei care produc componente mari pentru ca aceştia să fie cât mai aproape posibil de uzină”, a mai declarat Campos în cadrul evenimentului Auto România 2010.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite