Prepeliţă va reveni cu Ceahlăul, Dilevski şi Trică sunt incerţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cei trei mijlocaşi ai Universităţii Craiova care au fost accidentaţi, doar Prepeliţă are şanse mari să evolueze în meciul de luni cu nemţenii, din etapa a 14-a a Ligii I.

Medicul echipei oltene, Claudiu Stamatescu, a precizat astăzi că, pentru partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, Andrei Prepeliţă va fi apt de joc şi că se fac eforturi pentru recuperarea lui Eugen Trică şi Spase Dilevski. „Prepeliţă cred că va juca luni, despre ceilalţi nu ştim exact. Să vedem cum decurge recuperarea lor în aceste zile. Noi sperăm să se refacă“, a declarat Stamatescu.

Trică, Prepeliţă şi Dilevski au acuzat probleme medicale, primii ratând şi precedentul meci din campionat. Absenţa celor trei mijlocaşi s-a simţit şi la partida de Cupă cu CFR Cluj, antrenorul Neagoe afirmând că Universitatea ar fi putut câştiga şi împotriva arbitrajului dacă i-ar fi avut în teren pe mijlocaşii accidentaţi.

Despre Dorel Stoica, jucător care a părăsit terenul accidentat la ultimul joc cu CFR Cluj, medicul Stamatescu susţine că nu vor fi probleme şi că va putea juca în meciul cu moldovenii: „A acuzat mici probleme musculare, dar cred că va juca luni“.

Partida Universitatea Craiova - Ceahlăul Piatra Neamţ este programată luni, de la ora 14.00, pe stadionul Ion Oblemenco.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite