Poliţistul prins luând 500 de lei mită de la un doljean a fost arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Dolj a emis astăzi mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele agentul-şef adjunct Costel Caragea, ajutorul şefului de post din localitatea Celaru. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunii de luare de mită.

Agentul-şef adjunct Costel Caragea, ajutorul şefului de post din localitatea Celaru, a primit şpaga pentru a nu-i întocmi dosar penal unui doljean care fusese prins fără permis de conducere în timp ce conducea o motocicletă.

Poliţistul a fost prins în flagrant la doar două zile după ce un alt poliţist, de la postul de Poliţie Coţofeni, a refuzat o mită de 500 de euro de la doi fraţi pe care îi depistase în trafic circulând cu o maşină cu numere false. Poliţistul a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, iar cei doi fraţi au fost invitaţi la Postul de Poliţie, în vederea audierii, ocazie cu care i-au oferit poliţistului suma de 500 euro, fiind prinşi în flagrant de ofiţeri. Ei au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite