Poliţiştii nu sunt în stare să îl găsească pe şoferul care a lovit un om cu maşina, după care l-a abandonat într-o baltă de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Urlan a fost accidentat în urmă cu trei zile
Ştefan Urlan a fost accidentat în urmă cu trei zile

Ştefan Urlan, în vârstă de 38 de ani, din comuna doljeană Goieşti, a fost pe data de opt decembrie la un pas de moarte, după ce şoferul unui autoturism marca Cielo l-a lovit. Oamenii legii nu au reuşit să îl identifice pe conducătorul auto vinovat de producerea accidentului.

Victima este internată la secţia de ortopedie a Spitalului Judeţean din Craiova. Starea lui este stabilă, dar are nevoie de trei luni de îngrijiri medicale. Are mâna şi piciorul stâng fracturate în mai multe locuri. Ştefan Urlan a povestit cum a fost lovit în timp ce se afla pe bicicletă „Am simţit cum m-a aruncat zece metri în faţă. Am leşinat imediat şi m-am trezit la spital. Nu este posibil aşa ceva, să loveşti un om şi să pleci mai departe. Din păcate nu mai suntem în siguranţă pe stradă. Eu eram pe bicicletă, care era dotată cu far, aşa că sunt convins că cel care m-a lovit m-a observat. Acum nu vreau decât să mă fac bine, iar conducătorul auto care m-a abandonat să fie prins“, a declarat Ştefan Urlan.

De trei zile şoferul autoturismului marca Cielo este de negăsit de trei zile. Poliţiştii îi vor întocmi dosar penal pentru vătămare coprporală şi fugă d ela locul accidentului conducătorului auto vinovat de producerea accidentului. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite