Poliţiştii doljeni cu mâna întinsă la şpagă. Au cerut de la brânză până la obiecte vestimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Domozină a fost arestat pentru trafic de influenţă
Florin Domozină a fost arestat pentru trafic de influenţă

Florin Domozină, poliţist în Bechet, a cerut mită un trening şi o pereche de pantofi sport, care valorau  aproximativ 800 de lei. A fost arestat în luna martie, iar Tribunalul Dolj l-a condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Poliţistul i-a promis unui patron că îl ajută cu un dosar la circulaţie şi a cerut la telefon ca acesta să îi aducă un trening de anumite culore, iar  pantofii să fie de la o anumită firmă.

Florin Domozină i-a promis lui Alin Ionuţ Antonie că îl va ajuta să obţină o pedeapsă mult mai mică în dosarul în care acesta era cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni rutiere, mai precis conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influeţa băuturilor alcoolice. Poliţistul a fost prins în flagrant chiar în timp ce primea şpaga. Omul legi a fost condamnat pe data de 23 decembrie de către Tribunalul Dolj la un an şi şase luni de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel. Florin Domozină nu a recunoscut niciodată că a cerut mită.

Tot mai mulţi poliţişti români sunt prinşi luând mită, oltenii remarcându-se prin natura acesteia: treninguri şi brânză.

Costel Caragea, ajutorul şefului de post din comuna doljeană Celaru a fost reţinut pentru trafic de influenţă şi mită. Acesta i-a cerut unui bărbat, la 3 octombrie 2010, 500 de euro pentru a-i rezolva un dosar, însă a vrut şi şase kilograme de brânză.

Agentul „047“ a fost prins băut la muncă

Mirel Florea, supranumit „Agentul 047" a cerut de la un şofer 70 de lei, în zona semafoarelor de la cinematograful Patria din Craiova. Pentru că acesta din urmă ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului, Florea i-a cerut conducătorului auto bani ca să închidă ochii şi să nu-i reţină permisul. Şoferul i-a dat banii, însă s-a dus la Parchet pentru a-l denunţa. Agentul a fost condamnat la 15 martie 2011, de către Tribunalul Dolj, la trei luni cu suspendare, însă decizia nu este definitivă. Florea a fost numit „Agentul 047" după ce a fost prins conducând băut la volan, având o alcoolemie de 0,47 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite