Poliţiştii cercetează un craiovean pentru uz de armă letală fără drept şi braconaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.
Agent Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.

Un bărbat de 34 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.

Poliţişti din cadrul Biroului Arme Exploziv Substanţe Periculoase împreună cu lucrători ai Postului de Poliţie Podari l-au prins ieri în flagrant pe L. Liviu, 34 de ani, din Craiova în timp ce efectua acte de braconaj cinegetic pe fondul de vânătoare nr. 63 Cernele aparţinând A.J.V.P.S. Dolj. "Oamenii legii au găsit, cu această ocazie, doi fazani împuşcaţi precum şi o armă de vânătoare cu alice, cal.12 şi 21 cartuşe de acelaşi calibru.Din cercetările efectuate s-a stabilit că arma era deţinută, iar pe numele său a fost eliberată autorizaţia de vânătoare, însă pentru alte specii de vânat decât fazan", a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj.
          Potrivit agentului Căprărin, arma, muniţia şi vânatul  au fost ridicate în vederea cercetărilor de către poliţişti. "În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept", a încheiat purtătorul al IPJ.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite