Craiova: Poliţiştii doljeni, impotenţi la botul calului- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Poliţiştii doljeni, impotenţi la botul calului- revista presei locale
Craiova: Poliţiştii doljeni, impotenţi la botul calului- revista presei locale

Ziarele craiovene de azi comentează pe larg subiectul exproprierilor de pe strada A. I. Cuza din centrul Băniei dar şi subiectul căruţelor mai mereu prezente pe drumuri naţionale din judeţ.

Cotidianul Gazeta de Sud scrie azi despre căruţele care circulă pe drumurile naţionale şi sunt pericol să provoace accidente. De doi ani şi jumătate, România a intrat în Uniunea Europeană. Cu tot cu căruţe. Deşi legile interzic de mai bine de un deceniu circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală pe drumurile naţionale şi europene ori în municipii, poliţia se dovedeşte „impotentă“ când e vorba să aplice aceste norme, iar autorităţile închid ochii în mod inexplicabil.


Proprietarii de pe A.I. Cuza dau gaură-n buget, titrează azi cotidianul Ediţie Specială. Lărgirea străzii A. I. Cuza, una dintre cele mai circulate artere din oraş, gâtuită acum în zona Bisericii “Hagi Enuş”, figurează de un deceniu pe aşa-zisa listă de priorităţi a edililor. Numai că, până la ora asta, Primăria nu a reuşit să parcurgă nici măcar prima etapă, şi anume exproprierea terenului de care are nevoie pentru lărgirea străzii. Deşi anul trecut edilii anunţau că s-au înţeles cu toţi proprietarii, ulterior a început să plouă cu procese în instanţă, iar nota de plată s-a încărcat considerabil. Mai toţi proprietarii au câştigat dublu faţă de cât le-a plătit iniţial Primăria. Primăria va plăti peste un milion de euro numai pentru despăgubirea celor expropriaţi.

Angajaţii de la Ambulanţă, acuzaţi că au refuzat tratamentul unei bătrâne. Pensionara, în vârstă de 65 de ani, îi acuză pe angajaţii Staţiei de Ambulanţă din Craioviţa Nouă că ar fi refuzat să-i acorde asistenţă medicală. Mărul discordiei îl reprezintă un tratament injectabil, pe care, de obicei, femeia îl primeşte, în cursul săptămânii, din partea medicului de familie. Fiind într-o zi de sâmbătă, însă, aceasta a fost nevoită să apeleze la ajutorul Staţiei de Ambulanţă, ce funcţionează în regim de permanenţă şi care se află la doi paşi de locuinţa sa. Mai multe amănunte descpre aceste subiect puteţi citi în cotidianul Cuvântul Libertăţii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite