Craiova: Poliţiştii de la Crimă Organizată au mai capturat 4 kg de haşiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficanţii de haşiş fac parte dintr-o reţea transfrontalieră de trafic de droguri.

A.Sorin (37ani), din Târgu-Jiu şi N. Viorel (32ani), din Lugoj, au fost reţinuţi de poliţie după ce au fost prinşi în flagrant de ofiţerii de la Crimă Organizată Craiova în timp ce ofereau spre vânzare 4 kg haşiş contra sumei de 6.800 euro.

Poliţiştii au stabilit că cei doi fac parte dintr-o reţea transfrontalieră de trafic de droguri ce era în atenţia lucrătorilor antidrog de aproximativ o lună de zile.

În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul delegat din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, a emis împotriva celor doi învinuiţi ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

„Exploatând o informaţie proprie, poliţiştii B.C.C.O. Craiova – S.C.C.O. Gorj, în colaborare cu colegii de la Serviciului Antidrog Craiova, sub îndrumarea  unui procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj şi cu sprijinul Biroului Prinderi în Flagrant din cadrul BCCO, Poliţia oraşului Filiaşi, S.R.I. Dolj, secţiile S.I.I.P.I.Gorj şi Doljau organizat la data de 2 iunie o acţiune de prindere în flagrant pe raza oraşului Filiaşi. Cu această ocazie au fost depistaţi numiţii A.Sorin (37ani), din Târgu-Jiu şi N. Viorel (32ani), din Lugoj”, a precizat comisarul Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Cei doi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară şi trafic de droguri de risc şi asociere pentru comiterea de infracţiuni, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite