Craiova: Poliţia caută infractorii care au prădat bancomatul din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacatorii au luat o sumă foarte mare de bani, peste 100.000 de lei, miercuri bancomatul fiind alimentat cu 300 de mii de lei. Cercul de suspecţi se va face după ce vor fi urmărite imaginile de pe camerele video.

Mai citeşte:

Bancomat spart chiar lângă Curtea de Apel Craiova

Paznicul Spitalului nr. 2 Filantropia a descoperit lacătul spart la secţia de onciologie, locul unde era amplasat bancomatul. „Am fost anunţaţi prin 112 de agentul de pază al spitalului, care a sesizat că nu mai era lacătul la grilajul ce asigura uşa camerei în care era pus bancomatul. Persoana sau persoanele care au pătruns în respectiva cameră au forţat partea din spate a bancomatului, au scos casetele cu bancnote şi au fugit cu banii“, a declarat purtărorul de cuvânt IPJ Dolj, Adrian Căpraru.

image



Anchetatorii încearcă să-i găsească pe făptaşi într-un timp scurt datorită imaginilor video. „Imaginile sunt stocate în centrala băncii şi cât mai curând vom intra în posesia lor. Avem informaţii că bancomatul a fost alimentat miercuri cu suma de trei miliarde lei vechi (n.r. - 300.000 de lei)“, a încheiat Adrian Căpraru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite