Planurile lui Solomon pentru 2010: pasaj şi pasarelă în centru, bazin de polo în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul spune că fluidizarea traficului este prioritate pe anul 2010
Primarul spune că fluidizarea traficului este prioritate pe anul 2010

Lista de propuneri de investiţii a Primăriei Craiova pe anul acesta debutează cu două proiecte de infrastructură şi câteva arteziene pietonale şi ambientale.

Edilii Băniei se aşteaptă ca bugetul alocat de Guvern oraşului nostru să nu fie suficient de mare încât să satisfacă nevoile oraşului. Tocmai de aceea, lista cu propunerile de investiţii ce urmează să fie realizate din bugetul local cuprinde doar şapte proiecte.

Primele două sunt realizarea bazin de polo în Parcul Tineretului şi amenajarea unor fântâni dinamice şi pietonale. O altă propunere este reabilitarea şi modernizarea Teatrului de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu“, amplasament neglijat de municipalitate de câţiva ani încoace. Edilii îşi doresc să realizeze în 2010 o parcare supraterană cu 1 etaj în cartierul 1 Mai, culmea, chiar pe locul unde în prezent se află o parcare simplă. Lista de propuneri se încheie cu decolmatarea pârâului Şerca şi extinderea canalizării în cartierele Brestei, Bucovăţ şi 1 Mai.

Planurile măreţe ale primarului se regăsesc pe o altă listă, cea a investiţiile ce urmează să fie realizate din bani europeni. Cele mai importante sunt realizarea unei pasarele şi a unui pasaj subteren pe Calea Bucureşti - zona Universitate, cu scopul de a facilita circulaţia din centru. „Ambele proiecte sunt vitale pentru fluidizarea traficului“, a declarat primarul Antonie Solomon.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite