Piţurcă ar mai vrea jucători de la Universitatea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerică Găman, una din ţintele Stelei
Valerică Găman, una din ţintele Stelei

După ce l-a înregimentat în Ghencea pe Dorel Stoica, Victor Piţurcă mai vrea să aducă alţi cinci jucători de la Universitatea Craiova: Valerică Găman, Ovidiu Dănănae, Cosmin Gângioveanu, Florin Costea şi Mihai Costea.

Acest lucru a fost confirmat de preşedintele clubului oltean, Ion Geolgău, fără a da însă nume.

„Steaua ar vrea cinci jucători de la noi pe loc, vă spun eu. Avem fotbalişti de valoare, selecţionaţi la toate nivelurile, de la juniori, la prima reprezentativă. Atunci, de ce să schimbăm radical lotul? Noi, de exemplu, n-am lua din Ghencea mai mult de doi-trei jucători, dacă ar fi să alegem", a spus Geolgău.

Steaua a înaintat chiar o ofertă record de 1,5 milioane de euro pentru Valerică Găman, plus 50 la sută dintr-un viitor transfer al fundaşului naţionalei de tineret. Propunerea a fost însă respinsă de patronul Adrian Mititelu, care nu vrea să audă de nicio plecare în Ghencea.

Şi Gângioveanu a fost aproape de a pleca de la Craiova, având la un moment dat acceptul conducerii, dar până la urmă a rămas la echipă.

În mandatul lui Mititelu la Universitatea Craiova un singur fotbalist a ajuns la Steaua, mijlocaşul Andrei Ionescu, pentru 500.000 de euro şi 50 la sută dintr-un eventual transfer.

Dorel Stoica a semnat cu Steaua după ce plecase liber de contract de la Universitatea, dar mai avea însă o clauză care îl obliga la despăgubiri de 999.000 de euro în cazul în care va ajunge la altă echipă din ţară mai devreme de 31 decembrie 2013.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite