Piţurcă, cinci ani la Craiova! „Vreau titlul în următorii trei ani“. Vezi ce a mai spus Piţi la întâlnirea cu presa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner a semnat abia astăzi contractul cu Ştiinţa şi şi-a intrat imediat în rol, având o primă întâlnire cu presa. Piţi a promis că va sta cinci ani la Universitatea şi că va aduce în Bănie titlul şi Cupa României, trofee care le lipsesc oltenilor de aproape 20 de ani. 

Victor Piţurcă este de astăzi manager general la Universitatea Craiova şi în acte. Fostul selecţioner a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea din Bănie şi are misiunea să readucă Ştiinţa în prim-planul fotbalului românesc.

Au mai fost câteva probleme de ordin juridic de pus la punct şi discuţii legate de viitor. Piţurcă este începând de astăzi (ieri - n.r.) manager şi antrenor la Craiova cu acte în regulă. A semnat pe cinci ani!“, a anunţat mândru finanţatorul „juveţilor“, Adrian Mititelu.

Pentru Universitatea va începe o perioadă cu rezultate bune, dar cu răbdare şi sprijin. Singur, Piţurcă nu poate face minuni“, a adăugat Mititelu.

UPDATE: 15.42 "Am discutat cu Craioveanu, mi-a spus că în orice moment poate veni" Piţurcă spune că intenţionează să-l aducă pe Gică Craioveanu în staff-ul Ştiinţei: "Am discutat cu el, dar el are acum altă viaţă în Spania. Craioveanu a fost totuşi receptiv: mi-a spus că-şi ia familia şi vine dacă am nevoie de el. Obiectivul meu în al doilea an e să lupt la titlu, dacă nu reuşesc, atunci în anul al treilea de contract e obligatoriu să câştig campionatul".

UPDATE 15.35: "Lui MM Stoica i se potriveşte funcţia de curvă!" Piţi l-a făcut praf pe MM Stoica: "Dacă vorbesc de el îi fac reclamă. Cine e el ? Nu ştiu ce a făcut MM Stoica la Steaua sau Urziceni. El nu poate fi conducător, i se potriveşte funcţia de curvă!"

UPDATE: 15.33: "A făcut şi Mititelu greşeli" Piţurcă l-a ureheat pe Mititelu la conferinţa de presă. "A făcut şi el greşeli, trebuia să apropie şi alţi oameni de afaceri potenţi de echipă, el nu a făcut-o. A mai greşit şi în privinţa aducerii unor antrenori... Dar a şi muncit mult pentru această echipă. Eu dacă eram în locul lui ? Nu plecam de la Craiova niciodată".

image

UPDATE 15.29: "Să luăm şi răul în calcul, poate retrogradăm!" Piţurcă pune răul înainte: "Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Să ne gândim că există şi varianta ca poate retrogradăm?! Atunci nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Să nu uităm că fotbalul nu este matematică".

UPDATE: 15.26 Piţi: "Vreau un alt stadion!" Fostul selecţioner a anunţat că i-a cerut lui Adrian Mititelu o altă arenă. "Stadionul este învechit, iar suporterii merită o arenă mai bună. Vreau un alt stadion şi să avem rezultate. Lotul actual mai are nevoie de cinci sau şase jucători. Altele erau datele problemei dacă veneam de-acum un an la Craiova, dar vin jucători din spate, şi vom avea o strategie, să formăm o echipă puternică. Şi vreau să promovăm jucători din propria pepinieră. Deja am luat legătura şi cu Primăria, să ne ajute şi sunt destul de receptivi"

UPDATE 15. 22. Piţurcă: "Am semnat cu Craiova pe cinci ani de zile!" Fostul selecţioner al României a dezvăluit că a semnat cu Ştiinţa un contract pe cinci sezoane! "Am discutat cu Adrian de mai bine de un an, am ajuns la Craiova şi am semnat un contract pe cinci ani. Vrem să mergem cu un lot bun să obţinem performanţe pe perioada acestui contract, pesrsonal îmi doresc din primul an un trofeu, Cupa României şi să mergem în Liga Europa. E însă cam greu, băieţii au o altă mentalitate şi trebuie să construiesc, să muncesc mult cu ei. Va fi o muncă titanică pentru a avea rezultate, dar împreună cu băieţii vom ajunge acolo unde ne dorim. Le mulţumesc suporterilor că mi-au făcut o primire extraordinară"

UPDATE: 15.15 - Piţurcă a întârziat 15 minute la conferinţa de presă, deoarece a fost prezent la antrenament. "În urmă cu o lună, am bătut palma cu Piţurcă, el e manager general la Craiova. Sunt foarte bucuros, au trecut cinci ani de când am preluat clubul, am făcut şi multe greşeli, dar eu am dat tot pentru acest club, sper ca această numire să se concretizeze în fapte în ceea ce priveşte viitorul Craiovei. Suporterii să fie alături de Piţurcă, să-l sprijinim şi când echipa va merge mai prost ", astfel l-a prezentat patronul Mititelu pe Piţurcă.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite