Craiova: Piţurcă amână răspunsul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Piţurcă amână răspunsul
Craiova: Piţurcă amână răspunsul

Deşi preşedintele LPF, Mitică Dragomir, susţinea aseară că Victor Piţurcă va da mâine un răspuns clar Universităţii Craiova, preşedintele Mititelu spune că negocierile sunt departe de a fi finalizate.

Telenovela venirii lui Victor Piţurcă la Ştiinţa continuă. Fostul selecţioner amână răspunsul, deşi Dragomir spunea că totul se va clarifica mâine. „Ar fi bine să fie Piţurcă la Craiova. Eu l-am mai sfătuit şi îl sfătuiesc şi public să se ducă la Craiova. Cred că luni va fi la Craiova. Acolo lumea îl apreciază, e in atmosfera lui. Dacă nu se duce la Craiova, se duce în Rusia, în prima ligă, la o echipă fruntaşă", a declarat aseară Mitică Dragomir, la sptfm.
 
Mititelu: „Va mai dura o săptămână până voi avea un răspuns clar“

Finanţatorul Universităţii Craiova a fost nedespărţit ieri de Victor Piţurcă. După ce au urmărit împreună meciul Gaz Metan CFR - Universitatea Cluj (0-1), Mititelu l-a dus pe Piţi şi la cantonamentul din Lunca Jiului, prezentându-i condiţiile în care se pregătesc alb-albaştrii.
Deşi s-a arătat impresionat de ce a văzut, fostul selecţioner este departe de a lua o decizie, conform spuselor patronului. „Nu pot să spun nimic acum, cred că va mai dura o săptămână, zece zile, până voi avea un răspuns clar. Chiar suntem aproape, dar Piţi e un tip mai calculat, mai meticulos, se mişcă mai greu. Dar cred că îşi doreşte să antreneze Universitatea Craiova. Nu am ajuns la bani sau la durata contractului, vorbim doar la nivel de principii, ce vrem şi ce vrea el de la această echipă“, a precizat Adrian Mititelu aseară, la Digi Sport.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite