Craiova: Mititelu: „Piţurcă a fost dezamăgit de rezultat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu: „Piţurcă a fost dezamăgit de rezultat“
Craiova: Mititelu: „Piţurcă a fost dezamăgit de rezultat“

Patronul Universităţii Craiova a urmărit meciul cu FC Braşov alături de Victor Piţurcă. Mititelu a precizat că fostul selecţioner nu s-a decis încă dacă accepta oferta Craiovei

Finanţatorul oltenilor a vorbit şi despre jocul echipei sale: „N-am fost în apele noastre, dar le-aş da note de trecere mai multor jucători. Au fost mai buni ca noi. Am început foarte slab meciul, am avut o nesincronizare în apărare. Parcă nu am avut nici vlagă. Asta este!“

Nu m-a pus pe gânduri acest început de sezon. Suntem abia în etapa a patra. Trebuie să avem încredere în echipă şi să fim alături de ea. Au încercat şi ei atât cât au putut. Mă aşteptam la o altă atitudine sau un alt decurs al lucrurilor, dar, din păcate, numai în repriza a doua am reuşit cât de cât să echilibrăm jocul şi chiar în unele momente să conducem”, a adăugat Mititelu.

„Nu este vorba că ne-a lipsit Costea, fiindcă toată echipa a luptat. Nu trebuie să ne supărăm pentru acest eşec, deoarece ne-a învins o formaţie bună, care a ştiut să stea la cutie în repriza a doua şi să dea lovitura pe contraatac“, a mai spus Adrian Mititelu.

"Piţurcă ce să zică? Era şi el puţin dezamăgit de rezultat. Nu ştiu dacă rezultatul îl va îndepărta, părerea mea e că un antrenor care vrea performanţă se bagă la greu, nu la bine. Nu cred că a contat rezultatul acestui meci. O să discut în seara asta cu Victor Piţurcă. Omul se gândeşte, nu pot să spun cum îl simt, că poate fac o afirmaţie nefondată“, a încheiat Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite