Piţurcă a fost suspendat patru etape şi nu va sta pe bancă la meciurile cu CFR Cluj şi Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a LPF a luat măsuri dure împotriva oamenilor de fotbal care s-au jignit în cadrul unor emisiuni televizate din ultimele săptămâni. Conducătorii Gigi Becali (Steaua), Dinu Gheorghe (Rapid) şi Marian Iancu (Politehnica Timişoara) şi Victor Piţurcă („U“ Craiova) au primit suspendări şi amenzi.

Cel mai afectat este managerul-antrenor al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă.

Acesta a primit patru etape de suspendare după ce l-a jignit pe Marian Iancu şi nu va putea sta pe banca tehnică a echipei oltene la două dintre cele mai importante meciuri, la Cluj, cu CFR, şi acasă, cu Steaua, din primele două etape ale returului.

Practic, Piţurcă nu va mai avea dreptul să conducă de pe bancă în acest an niciun meci oficial, Craiova mai având de jucat în acest tur partidele cu Gloria Bistriţa (sâmbătă) şi Gaz Metan (la Mediaş). Pe lângă suspendare, fostul selecţioner va fi nevoit să plătească şi o amendă de 7.950 de lei.

Dacă suspendarea va fi menţinută, Victor Piţurcă va putea sta pe bancă abia pe 18 februarie 2011, când este programat meciul cu Victoria Brăneşti, din returul Ligii I.

Piţurcă i-a adresat cuvinte grele lui Marian Iancu, pe care l-a făcut curvă şi ţigan borât, patronul grupării bănăţene replicând şi făcându-l homosexual.

Conform deciziilor Comisiei de Disciplină, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost suspendat două luni şi va fi nevoit să plăteascîă o amendă de 15.000 de lei, şeful Timişoarei, Marian Iancu, a fost suspendat trei luni şi în plus va plăti o penalitate sportivă de 15.000 de lei, iar Dinu Gheorghe, preşedintele Rapidului, a primit aceeaşi sancţiune ca Gigi Becali: două luni de suspendare şi 15.000 amendă.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite