Piţurcă, antrenorul de 5 milioane € al Craiovei: „La Steaua nu mă mai întorc, e imposibil!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a lăsat de înţeles că relaţia dintre el şi patronul echipei, Adrian Mititelu, a început să se răcească. Motivul? Lipsa banilor pentru transferurile din iarnă.

Bugetul s-a subţiat deocamdată. Eu aş vrea şase, şapte jucători. Nu pot să-mi permit să vină 25.000 de oameni în tribună şi să-i dezamăgim", a spus managerul „juveţilor".

De asemenea, fostul selecţioner a explicat şi în ce condiţii ar putea părăsi Bănia. „Eu am un contract foarte ferm. Nu pot pleca de la echipă decât dacă plătesc despăgubiri de cinci milioane de euro. Dacă un club mă vrea, la fel, ar trebui să achite banii ăştia", a povestit Piţurcă.

El a negat zvonurile legate de o revenire în Ghencea. „Poate s-a plictisit Craiova de mine, o să am o discuţie cu Mititelu în acest sens. Te poţi aştepta la orice, timpul a demonstrat asta. Dar, chiar dacă aş pleca de la Craiova, la Steaua nu mă mai întorc, e imposibil“, a adăugat tehnicianul.

Craiova are nevoie de jucători valoroşi în toate compartimentele. Mi-am propus când am venit la Craiova să câştigăm campionatul în sezonul viitor. Aşa, cu jucătorii pe care îi am acum, ne putem bate la titlu în 3-4 ani şi nu-mi convine. Nu poţi face faţă cu un lot fără valoare şi care nu se ridică la un anumit nivel. Orice jucător va veni aici, o va face doar cu acceptul meu, trebuie să se încadreze în jocul conceput de mine“, a mai spus Victor Piţurcă.

Altfel, antrenorul Craiovei a cerut FRF schimbarea formatului Cupei României, pentru ca fazele importante ale competiţiei să nu se mai dispute doar într-o manşă, pe terenul uneia dintre echipe. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite