Piţurcă, ademenit cu 80 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul a semnat cu echipa din Bănie după ce Adrian Mititelu i-a garantat că are de primit o sumă uriaşă de la Fondul Proprietatea. Fostul selecţioner a condus aseară antrenamentul oltenilor. 2.000 de fani olteni au ţinut să fie, aseară, alături de Piţurcă şi de staff-ul lui la primul antrenament de la revenirea în Bănie.

Negocierile dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă s-au încheiat ieri. După trei zile de discuţii, fostul selecţioner a semnat cu oltenii un contract valabil până în vara anului 2013.

„Sunt foarte fericit, e cea mai mare realizare a mea de când sunt la club. Au fost negocieri foarte dure. Vor fi mari noutăţi la Craiova, începe o nouă eră. De mine scăpaţi acum, vreau să mă ocup de alte lucruri. Piţurcă a semnat pe trei ani, obiectivul se subînţelege când spui Piţurcă. Nu trebuie să ne aşteptăm la minuni, pentru a nu trăi mari deziluzii, trebuie să o luăm pas cu pas. Cred că acum am făcut tot ce se putea face pentru Craiova", a spus patronul Ştiinţei după finalul negocierilor.

Piţurcă va ocupa funcţia de manager general la Universitatea şi din această postura va sta atât la conducerea administrativă, cât şi la conducerea tehnică a clubului.

Salariu: 300.000 de euro pe an

Universitatea va deveni unul dintre cele mai bogate cluburi din România. Echipa are de încasat de la Fondul Proprietatea 80 de milioane de euro", a spus Mititelu în luna ianuarie a acestui an. Declaraţia lui a fost interpretată atunci diferit.

O parte dintre fani l-au crezut atunci pe patron, iar alţii au făcut băşcălie de el. Cert e că cele 80 de milioane de euro l-au convins pe Victor Piţurcă, care va avea un salariu de 300.000 de euro pe an, să vină la Universitatea, împreună cu staff-ul cu care a lucrat la Steaua până în urmă cu o lună.

Mititelu are promisiuni că 15 din cele 80 de milioane îi vor intra în cont în cel mult două săptămâni. Nu doar garanţiile financiare au contat pentru fostul selecţioner. El a semnat cu oltenii abia după ce Mititelu şi-a dat cuvântul că în iarnă va renunţa la o parte din acţiunile clubului, care ar urma să ajungă la câţiva oameni de afaceri puternici.

Fanii i-au pregătit un banner de 15 metri

Victor Piţurcă a mers aseară la antrenamentul alb-albaştrilor, care a fost condus de Neagoe şi de Boldici. Fanii oltenilor au ţinut să-şi arate ataşamentul faţă de fostul selecţioner şi au venit în număr mare la antrenament (2.000). Mai mult, ei i-au pregătit un banner lung de 15 metri, cu mesajul: „Bine ai venit acasă!". Conform înţelegerii cu Piţurcă, spectatorii au plecat din tribune după 20 de minute.

Organigrama lui Piţurcă

Victor Piţurcă - manager general
Silvian Cristescu - preşedinte
Lucian Mitu - vicepreşedinte
Ovidiu Costeşin - director sportiv
Florin Marin - director tehnic
Sandu Tăbârcă - director tehnic
Eugen Neagoe - antrenor principal
Gabi Boldici - antrenor cu portarii
Marian Dima - preparator fizic
Nicolae Negrilă - scouter
Aurică Beldeanu - scouter.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite