Piţurcă: „Iancu e un garoi, o curvă a presei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă nu e genul de om care să rămână dator
Piţurcă nu e genul de om care să rămână dator

Managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a lansat un atac dur la adresa lui Marian Iancu, finanţatorul echipei FC Timişoara. Reacţia fostului selecţioner a venit ca replică la declaraţiile date recent de patronul grupării din Banat, care l-a făcut agramat.

Aflat în febra „dublei" cupă-campionat cu mare rivală Dinamo, Victor Piţurcă a găsit timp să-i răspundă lui Marian Iancu, care îl atacase săptămâna trecută, la un post TV.

Finanţatorul lui FC Timişoara s-a luat de tehnicianul oltenilor după ce acesta a afirmat că este bine că arbitrul a greşit în favoarea Craiovei la meciul de la Urziceni, câştigat cu 2-1.

„Piţurcă nu se pricepe la vorbe, e aproape agramat. Eu nu aş fi dat niciodată o astfel de declaraţie", a spus Iancu, care susţinea că Universitatea actuală nu are legătură cu cea din trecut.

Replica lui Victor Piţurcă a venit ieri, într-o conferinţă de presă, şi a fost una dură. „Cine este acest Iancu? Cine îl bagă în seamă? A făcut două-trei milioane de dolari şi a intrat în fotbal. El face parte din acele curve ale presei, cum le spun eu, care jignesc pe toată lumea. Nu are nimic în comun cu Timişoara şi cu tradiţia fotbalului din Banat", a spus Piţurcă.

Iar fostul selecţioner nu s-a oprit aici. „Ştiţi proverbul acela cu «Ţiganu când a ajuns împărat, întâi pe ta'c-su l-a tăiat - n.r.». Am auzit că-i dădea sfaturi lui Lăcătuş. Acum omu' e şi antrenor? E şi doctor academician, face parte din tagma ţiganilor intelectuali... Să se uite în oglindă, să vadă cum arată! Întâi să facă rost de bani pentru echipă, apoi să intre în dialog", a continuat Victor Piţurcă.

Magaoi, garoi ca el vor mai apărea în fotbal, dar cum vin aşa se duc!", a încheiat Piţi.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite