Piţi nu-l lasă pe Mititelu să critice arbitrii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu (stânga) a acceptat toate condiţiile lui Victor Piţurcă pentru a-l convinge pe acesta să vină în Bănie
Adrian Mititelu (stânga) a acceptat toate condiţiile lui Victor Piţurcă pentru a-l convinge pe acesta să vină în Bănie

Una dintre condiţiile impuse de Victor Piţurcă la semnarea contractului cu Ştiinţa a fost ca patronul să nu mai conteste prestaţiile „fluieraşilor“. Tocmai de aceea, omul de afaceri nu mai face aprecieri la adresa „fluieraşilor“. Adrian Mititelu nu a mai acuzat deloc arbitrajele în ultima perioadă, deşi echipa sa a fost dezavantajată destul de des în campionat.

Cheia tăcerii finanţatorului oltean stă într-o condiţie impusă de Victor Piţurcă la semnarea contractului cu Universitatea. El i-a cerut ferm lui Adrian Mititelu să nu facă declaraţii calomnioase la adresa arbitrilor, deoarece acestea ar putea afecta tratamentul la care ar fi supuşi „juveţii" de către „cavalerii fluierului" pe parcursul campionatului.

Dezvăluirea a fost făcută pentru „Adevărul" de către Dumitru Dragomir, care are o relaţie foarte bună cu cei doi conducători ai alb-albaştrilor. „Mititelu are o convenţie clară cu Piţurcă şi ştie că acesta nu glumeşte când e vorba de doleanţele sale. Adrian s-a angajat că nu va mai comenta prestaţiile arbitrilor şi, până acum, văd că e om de cuvânt", a declarat preşedintele LPF.

Până la venirea fostului selecţioner la Universitatea, finanţatorul oltenilor era unul dintre cei mai mari critici ai „fluieraşilor" din Liga I şi, totodată, un campion la amenzi primite din cauza declaraţiilor calomnioase la adresa „oamenilor în negru".

De altfel, Mititelu i-a „mitraliat" până în această toamnă pe absolut toţi şefii Comisiei Centrale a Arbitrilor. Cel mai dur l-a atacat pe Ioan Igna: „E un moş senil, o telecomandă!". Nici Mircea Sandu nu a scăpat de furia patronului din Bănie, acesta considerând că „arbitrajul este cea mai puternică armă a FRF".

Revine David Lopes?

Cartonaşul roşu primit de Mădălin Ciucă la meciul cu Oţelul i-a încurcat planurile lui Victor Piţurcă. Întrucât Iliev e accidentat, antrenorul mai are doar un singur fundaş central apt pentru partida de Cupă cu Dinamo, programată, miercuri seară, în „Ştefan cel Mare".

Cel mai probabil, Piţurcă va apela la brazilianul David Lopes pentru alcătuirea cuplului din centrul defensivei. Jucătorul de bandă stângă nu a demonstrat că merita să rămână în Bănie şi a jucat doar un meci sub comanda actualului antrenor al Ştiinţei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite