Piţurcă mai aduce trei jucători la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă le-a mărturisit colaboratorilor săi că Ştiinţa are nevoie de întăriri pentru a evolua aşa cum îşi doreşte el. Craiova a câştigat primul meci cu Victor Piţurcă pe banca tehnică, 1-0 cu Sportul. Succesul a fost însă obţinut cu mare noroc, întrucât oltenii au marcat abia în minutele de prelungire.

Cei mai importanţi jucători ai formaţiei din Bănie au recunoscut voalat că echipa a avut nevoie de şansa pentru a câştiga meciul cu Sportul. „Domnul Piţurcă ne-a dat încredere şi forţă. E un om norocos, dar mai ales priceput. S-a schimbat starea de spirit a echipei. Erau nişte probleme care s-au rezolvat şi acum mergem tot înainte cu mai multă încredere", a spus Andrei Prepeliţă.

Mihai Costea a pus punctul pe i: "Se poate spune că domnul Piţurcă a venit cu noroc la Craiova, din moment ce am marcat în minutul 90".

Piţi a înghiţit în sec după meci. Nu le-a reproşat nimic jucătorilor, dar le-a mărturisit colaboratorilor săi că echipa trebuie întărită pentru a putea prinde un loc de în cupele europene la finalul sezonului.

"Vom mai aduce doi sau trei jucători, pe care îi ştiu eu şi domnul Piţurcă. Aceştia vor veni la Craiova nu ca să fie la număr, ci ca să întărească echipa. Nu le putem dezvălui numele pentru că ar fi lipsă de profesionalism", a anunţat "principalul" Eugen Neagoe. Întăririle pot fi făcute până pe 10 septembrie, când se încheie perioada de transferuri.

Doi dintre jucătorii pe care Victor Piţurcă îşi doreşte neapărat să-i aducă în Bănie sunt Dorel Stoica şi Alexandru Păcurar. Aceştia se află sub contract cu Steaua, dar nu sunt deloc pe gustul antrenorului Ilie Dumitrescu.

Dorel Stoica ar vrea să se întoarcă în Bănie

Piţurcă îl vrea pe Stoica, dar el joacă la cacealma şi întinde coarda. El mă ştie pe mine şi crede că eu îi dau jucătorii fără bani, dar nu e chiar aşa, îi dau în condiţiile financiare care să mă mulţumească", a spus ieri Gigi Becali.

Stoica a confirmat şi el cu jumătate de gură că nu nu mai are niciun viitor în Ghencea: "Toată lumea spune că sunt copilul lui nea Piţi. Cum să mai joc eu la Steaua?".

Surse autorizate susţin că în cazul în care managerul general al Ştiinţei nu se va înţelege cu patronul Stelei pentru transferurile lui Stoica şi Păcurar, oltenii vor încerca să-i achiziţioneze pe Varga, Bălan şi Curelea, toţi trei de la Sportul Studenţesc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite