Craiova: Curba morţii de la Pieleşti a mai făcut trei victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Curba morţii de la Pieleşti a mai făcut trei victime
Craiova: Curba morţii de la Pieleşti a mai făcut trei victime

Trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova cu răni grave la cap, în urma unui accident de circulaţie. Martorii spun că şoferul care conducea autoturismul Dacia a pierdut controlul volanului, a  ieşit de pe carosabil şi a lovit alte două maşini, care circulau regulamentar.

Accidentul a avut loc pe drumul European 574 chiar în curba morţii de la Pieleşti. Conducătorul auto vinovat de producerea impactului venea de la Balş şi se îndrepta către Craiova, iar la kilometru 14 a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a băgat trei oameni în spital. „Din primele verificări se pare că şoferul Daciei nu a adapat viteza la condiţiile de drum şi a lovit în plin alte două autoturisme“, a spus Lucian Călumc subinsepctor în cadrul Poliţiei Rutiere Craiova. 

image
image


  
Pasagerii autoturismului Matiz, care au ajuns la spital se întorceau de la o înmormântare din Craiova.

image



În numai trei luni în curba morţii de la Pieleşti au avut loc trei accidente grave , în urma cărora trei persoane şi-au pierdu viaţa.
Şoferul vinovat de producerea accidentului va fi testat cu apartul etilotest, iar în funcţie de ancheta poliţiie vor fi luate măsurile impuse de lege.   

Traficul în zonă a fost îngreunat din cauza accidentului.

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite