Craiova: Patru alb-albaştri la Jiul Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Patru alb-albaştri la Jiul Petroşani
Craiova: Patru alb-albaştri la Jiul Petroşani

Conducerea Universităţii Craiova a decis să-i împrumute, pentru un sezon, pe Gogoşoiu, Buleică, Ştoiu şi Mirescu la gruparea din Valea Jiului.

Pentru a avea cât mai multe meciuri tari în picioare, mai mulţi jucători tineri ai Ştiinţei au fost direcţionaţi spre alte echipe. După ce Daniel Giurcă a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, Ionuţ Popescu şi Cătălin Crăciun la Gaz Metan CFR Craiova, Nicuşor Neacşu la Minerul Lupeni şi Radu Necşulescu la Alro Slatina, patru alb-albaştri au fost împrumutaţi astăzi, pentru un sezon, la Jiul Petroşani.

Dan Gogoşoiu, jucător care a evoluat în prima ligă şi care a făcut pregătirea cu echipa mare a Ştiinţei, a fost trimis la gruparea din Valea Jiului. Alături de el, Alin Buleică, Dragoş Ştoiu şi Alexandru Mirescu au ajuns şi ei la Jiul, pe considerentul că un sezon în eşalonul secund le-ar prinde mult mai bine faţă de unul în campionatul judeţean.

Alţi doi jucători de la Universitatea II, portarul Mihai Neagoe şi mijlocaşul Dragoş Puchiu, sunt şi ei pe lista de aşteptare, conducerea clubului căutând echipe unde să-i împrumute.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite