Craiova: Petrecerile cu piraţi, la modă printre prichindei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrecerile pentru copii organizate de profesionişti în spaţii special amenajate vă scapă de bătăile de cap specifice unui astfel de eveniment. Pentru zece copii invitaţi, distracţia vă costă cel puţin 350 lei.

Petrecerile copiilor nu nu mai sunt ca pe timpul bunicii, când toţi copiii de la bloc erau invitaţi într-o cămăruţă şi ieşea o zarvă de nedescris. Acum există firme specializate care se ocupă de fiecare detaliu al evenimentului şi pun la dispoziţie o locaţie adecvată. De la mâncare şi băutură până la animatorii care au grijă ca micuţilor să nu le lipsească nimic, reuşita petrecerii e aproape garantată de organizatori.
Răsvan Ciuculin, patronul firmei Tipiripi care organizează petreceri pentru copii, susţine că e important în timpul verii ca petrecerea să se desfăşoare în spaţiu deschis, unde copii se pot juca în voie. „De aceea am pus accentul pe partea de exterior, unde am instalat căsuţa pentru copii şi toboganul. Avem amenajat şi un foişor pentru părinţi, de unde copiii pot fi supravegheaţi cu uşurinţă”, ne-a spus Răsvan Ciuculin.

O petrecere tematică, 800 lei

Dacă vă hotărâţi să apelaţi la serviciile unei astfel de firme trebuie să ştiţi că veţi avea de ales între mai multe oferte de pachete, în funcţie de numărul de animatori şi de recuzita necesară petrecerii. Preţurile pleacă de la 35 lei pentru un copil invitat, cu mâncarea şi băutura incluse şi pot ajunge la 80 lei pentru un copil dacă e vorba de o petrecere tematică. Asta înseamnă că, dacă aveţi zece copii invitaţi, o petrecere vă poate scoate din buzunar minim 350 lei. Dacă vreţi un party cu tot tacâmul, adică ţinute, baloane, animatoare pe post de piraţi, karaoke, fotografii, coifuri de petrecere, invitaţii, maşină de făcut baloane de săpun trebuie să plătiţi 800 lei. Comoara Piraţilor, Balul Prinţeselor, Safari Party, Academia de Spioni, Sport Party sau Halloween Party vor face însă deliciul prichindeilor invitaţi.

Locurile de joacă, soluţie pentru părinţii ocupaţi

Nu este însă nevoie să îi sărbătoriţi aniversarea ca să-l aduceţi la locul de joacă. Firmele care organizează petreceri oferă şi servicii de supraveghere pentru copii. „În cazul în care părinţii sunt ocupaţi şi nu au cu cine să-şi lase micuţii, îi pot aduce la noi. Vor fi în grija noastră mereu şi, în plus, vor face ce le place: se vor juca”, a spus Răsvan Ciuculin. Pentru o zi fără probleme şi dureri de cap, veţi plăti 15 lei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite