Craiova: Peste 30 de câini au fost găsiţi otrăviţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Peste 30 de câini au fost găsiţi otrăviţi
Craiova: Peste 30 de câini au fost găsiţi otrăviţi

În trei dintre cartierele din Bănie a fost alertă maximă după ce s-au găsit mai multe substanţe cu furadan, folosite în general pentru omorârea animalelor. Din cauza aceleiaşi substanţe, în urmă cu trei zile decedase un bărbat de la Poiana Mare.

În jurul orei 23.00, locatarii din blocul G2 din Brazda lui Novac au alertat poliţia observând faptul că mai mulţi câini au fost otrăviţi. În această zonă s-au descoperit cel puţin cinci câini morţi, alţi cinci zbătându-se între viaţă şi moarte.
„L-am crescut de mic. Am ieşit cu el afară şi nu am fost atentă ce a mâncat. Am văzut după aceea că era un cârnat plin cu o substanţă roz, asemănătoare cu furadanul. De 10 ani aveam grijă de câinele meu. La un moment dat a început să tremure, i-am dat apă cu sare, dar deja era prea târziu. A început să vomite şi să verse sânge. Avem şi vecini foarte răi. De multe ori am chemat poliţia pentru că observam tot mai des că mor câini. Poliţiştii ne-au spus că nu le pot face nimic acelor persoane“, a spus Maria Chelu, care avea grijă de un pekinez.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite